Grasshopper – Raspberry

Standard

Starka färger i naturen brukar innebära varning, detta gäller även för läskeblask

Hur smakar det?
Jo tack, det smakar hallon, någon form av artificiellt hallon framställt i en galen vetenskapsmans laboratorium. Både lukten och smakar bränner nästan sönder mina smaksinnen och jag tvingas hälla ut det efter den andra klunken, det går inte att dricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Du hittar den på ÖoB

Slutsats
Detta är ingen höjdare, detta är den absoluta botten av läskeblask, fruktansvärt och vidrigt. En energidryck som ser lika farlig ut på burken som den faktiskt är att dricka. Köper du den får du skylla dig själv, du har blivit varnad!

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s