Premier – Orange

Standard

Ja jag ser att den är orange, vad är det du försöker säga?

Hur smakar det?
Den fortsätter precis som sina andra vänner i premier skaran, det smakar apelsin utan några speciella överraskningar, på gott och ont. Den är bättre än andra apelsindrycker jag har smakat under åren men den når inte riktigt upp till de stora namnen som Fanta och Solo. Apelsinsmak helt enkelt, inte för syrligt, inte för sött och inte speciellt kemiskt. Mediokert men okej.

Vart hittar jag läskeblasken?
Du hittar den på Willys och kanske några andra platser också.

Slutsats
Ja, det finns inte så mycket mera att säga än att det är en orange burk som smakar som orange skall, apelsin. Den sticker inte direkt men gör en inte besviken när man sitter och sippar lite smått på den i sommarsolen. Väl värd pengarna, men åk kanske inte land och rike runt för att hitta en.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s