Fanta – Lemon

Standard

Gult är fult, men ganska gott

Hur smakar det?
Det smakar friskt, som lemonad, dock med massa socker i. Det är dock ganska bra att det är en hel del socker i för lemonad utan socker smakar bara syrligt och gör så att öronen gärna flyttar på sig. Det smakar gott av citron och även fast jag blir lite slemmig i halsen av citronen så är det väl värt det. Detta är en kvalitetsdryck som coca-cola gjort bra!

Vart hittar jag läskeblasken?
Överallt, absolut överallt. Dock har jag inte sett burkar lika ofta?

Slutsats
Det smakar citron och det är friskt, vad mera kan man önska av en läskeblask? Jag skulle nog inte dricka en hel flaska rätt upp-och-ned men en burk lite då och då går faktiskt ganska bra. Om du gillar citron drycker och inte vill ha de som är lika syrliga som en del har en tendens att bli så är detta ett givet val.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Fanta – Lemon

  1. mackan

    Mmm, Fanta citron ja! Den var en nyhet i Norge ha ha, i Sverige har vi haft den så länge jag kan minnas. Men i alla fall, jag vill rekommendera Norges svar på Fanta Citron, Solo Sitron, den tycker jag personligen det är lite mera futt i en Fanta om jag ska vara helt ärlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s