Oskar Sylte – Sitron

Standard

Norrmännen stavar Citron ganska lustigt

Hur smakar det?
Luktar precis som sprite, vilket är föga förvånande eftersom det är en läskedryck med citronsmak. Smaken är även den som sprite, dock inte lika tung på kolsyran, vilket jag gillar.
Det smakar friskt av citron, inte artificiellt men inte lika friskt som lemonad, kort eftersmak. När den har fått stå en stund och blivit rumstempererad så tycker jag att drickan ändrade karaktär och blev lite beskare, nästan som grape.

Vart hittar jag läskeblasken?
Det är lite svårare att svara på, det verkar vara lite av en nationell läskeblask men än så länge har jag endast sett den i Kristiansands området.

Slutsats
Nu hör det till saken att jag är inte speciellt förtjust i sprite, jag tycker det är ganska tråkigt och denna läskeblasken faller under samma kategori, det är ganska tråkigt. Men om jag jämför den med andra läskeblask med citronsmak så är den helt okej. Den är inte för syrlig, inte för tung på kolsyran och smakar faktiskt ganska naturlig, då andra citron drickor ibland kan smaka lite som något rengöringsmedel.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s