Oskar – Hallonsmak

Standard

Hallonläsk från ett litet bryggeri i Norge som grundades 1929 av en man som hette Oskar Sylte. För att ha överlevt så länge måste drycken vara väl värd pengarna, eller?

Hur smakar det?
Lukten är väldigt naturlig, det luktar som hallonsylt, med andra ord inte det minsta syntetiskt. Dessvärre är lukten starkare än smaken, det smakar inte illa eller så och inte så vattnigt heller, men det smakar bara inte så värst mycket. Det är trevligt dock, även om det inte är någon smaksensation direkt. Den håller måttet från början till slut men det blir aldrig något mera än en medioker läskeblask med hallonsmak.

Vart hittar jag läskeblasken?
Det är lite svårare att svara på, det verkar vara lite av en nationell läskeblask men än så länge har jag endast sett den i Kristiansands området.

Slutsats
Det händer inget speciellt av denna drickan. På plussidan så är den väldigt naturlig i smaken och av lukten att döma borde detta ha varit en av de mest välsmakande hallondrickor jag smakat, men dessvärre blir man lite besviken när den inte smakar lika mycket som den luktar. Bara pytte lite mera smak hade ändrat betyget till fyra burkar istället för tre. Ingen dålig hallondricka, den är bara inte exceptionell på något vis.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s