Siesta Smart – Sitron og Limesmak

Standard

Citron och lime endast med naturlig sötning? Detta måste vara hur surt som helst, eller?

Hur smakar det?
Mycket riktigt så smakar det surt som attan, inte så konstigt kanske eftersom det är både lime och citron i drickan. Nu är det som så att jag är inte så otroligt förtjust i sura drickor, surt godis kan vara gott, men inte drickor. Men jag skall försöka vara objektiv och säga att det smakar bra om man jämför med andra citron & lime drickor. Det känns inte lika naturligt som deras apelsindricka, mest eftersom det inte finns något fruktkött alls i denna drickan, så även om det inte smakar speciellt artificiellt så känns det inte lika friskt och naturligt. Det är inte så surt dock att öronen flyttar på sig, men mina smaklökar får sig en rejäl omgång. Vad jag kan likna smaken mest vid är Smirnoff Ice, en alkoläsk som säljs på bolaget i Sverige.

Vart hittar jag läskeblasken?
Grans är att bryggeri som skall finnas tillgängligt i hela Norge.

Slutsats
Detta är en bra citron & lime dricka, men inget jag skulle springa av mig benen för att lägga vantarna på. Det är kul att ha testat men inte mer än så. Om man gillar sura drickor kan nog detta vara något som faller en i smaken dock. Det fina i kråksången är att de fått till en bra smak på ett naturligare vis än många andra drickor, vilket får ses som lite av ett plus i kanten.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s