Siesta Smart- Fruktsmak

Standard

Läskeblask från Norge med naturlig sötning, det skall tydligen smaka frukt, undrar vilken?

Hur smakar det?
Jag trodde först att det skulle smaka åt samma håll som Fruktchampagne, eftersom norrmännen älskar den smaken och den återanvänds i så många drickor, ack så fel jag hade. Det smakar som Multivitamin juice från Glocken Gold, med andra ord smakar det lite av varje frukt som finns. Jag gillar verkligen inte Multivitamin juice, jag tycker det smakar apelsin/banan och banan hör definitivt inte till favoriterna. Det smakar dock naturligt, så naturligt som multivitamin juice brukar smaka, lite vattnig i smaken är den också.

Vart hittar jag läskeblasken?
Grans är att bryggeri som skall finnas tillgängligt i hela Norge.

Slutsats
Jag tycker inte om multivitamin juice och jag tycker därför inte om denna drickan heller. Det smakar vattnig banan med apelsin och en massa andra skumma frukter (antagligen äpple, päron och druvor eftersom det är billigt) och eftersmaken hänger kvar länge och väl vilket jag inte tycker är bra med tanke på hur det smakar. Det finns mycket värre drickor där ute, garanterat, men detta är riktigt blä. Men om du råkar gilla multivitamin juice, så kanske du tycker detta är lysande. Smaken är som baken.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s