Nygårda – Päronsoda

Standard

Päronsoda tillhör en av mina favoriter, friskt och gott, lyckas Nygårda imponera?

Hur smakar det?
Det smakar päronsoda med mycket vatten i, lite för mycket vatten. Nog känner jag smaken av päron men den är väldigt blyg. Jag gillar smaken av riktigt saftiga solmogna päron, detta är mera som ett omoget päron, de brukar inte smaka så mycket. Eftersmaken är den samma, menlös. Den slinker ner fint dock och är inte det minsta äcklig, den är bara lite tråkig. Fungerar bra att släcka törsten med men inget man sitter och dricker för njutningens skull.

Vart hittar jag läskeblasken?
Nygårda tillhör standard sortimentet i våra svenska butiker och brukar vara dominerande bland glasflaskorna på back-avdelningen.

Slutsats
Jag är besviken, jag hade hoppats på mera. Det är ju päron i smaken men det är inte direkt mogna, jag tror Nygårda borde ta ett snack med sina kemister så de kan öka smaken lite. Den fungerar dock bra till mat, då man ibland vill ha något till maten bara som inte överskuggar smaken i maten, så som bordsdricka fungerar den ganska bra. Men som njutningsdricka så är den tråkig, inget jag tycker man skall köpa till fredagsmyset direkt.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s