Nygårda – Apelsin

Standard

Spendrups klassiker Nygårda med en apelsindricka som inte gör så mycket väsen av sig

Hur smakar det?
Det smakar inte på långa vägar lika sött som andra apelsindrickor kan smaka, vilket är lite av en smaksak om man tycker om det eller inte. Man blir därför inte lika sötsliskig och sockrig i munnen som jag tycker man kan bli av till exempel Fanta, men samtidigt så önskar jag att det hade funnits lite mera sötma. För det är ganska syrligt, det smakar lite som omogna apelsiner så lite mera sött hade nog gjort drickan gott. Eftersmaken är även den lite syrlig och den hänger kvar en väldigt lång stund. Det smakar dock apelsin, det går inte att bestrida, men det är kanske inte min sorts apelsin.

Vart hittar jag läskeblasken?
Nygårda tillhör standard sortimentet i våra svenska butiker och brukar vara dominerande bland glasflaskorna på back-avdelningen.

Slutsats
Detta, som det mesta andra från nygårda, är ganska medelklass. Det är inget speciellt, inget man kanske letar efter specifik inne på ica. Men skall man ha sig en back med läskedrycker för kalaset eller helgens mys så kan man lika gärna lägga i en flaska eller två. För det smakar inte äckligt eller så, det är bara ganska mediokert.

Slutbetyg

Annons

2 reaktioner på ”Nygårda – Apelsin

  1. Jag tycker mig ana en trend. Det verkar vara lite typiskt Nygårda att aldrig riktigt få till det men samtidigt blir det aldrig heller något bottennapp. Samma sak med julmusten: medelgod utan att sticka ut åt något håll.

  2. krillelille

    Ja verkligen. Förutom colan som jag tycker var ganska god faktiskt. Fast jag tycker verkligen om deras ekfats lagrade julmust, den e mumma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s