Wild Dragon

Standard

En energidricka som påstår sig ha fått en ”Superior Taste Award”, låt oss se om det verkligen kan stämma

Hur smakar det?
Förväntningarna var låga, drickor som säger att de vunnit priser och utmärkelser ifrån mindre kända organisationer brukar smaka apa, men detta är undantaget som bekräftar regeln. Smaken är ljuvlig, den är söt och frisk, man känner ett energirus bara av själva smaken. Eftersmaken är även den underbar och ger verkligen mersmak. Lagom kolsyrad är den också vilket ger en frisk och uppiggande känsla. Vad som skiljer den ifrån exempelvis Red Bull är att den inte är lika syrlig i smaken. Red bull har en tendens att lämna en liten syrlig känsla längst bak i munnen som kan ge några obehag, men Wild Dragon smakar bara lent och sött. Riktigt god dricka!

Vart hittar jag läskeblasken?
Detta exemplar är inhandlat i en Videobutik, så leta efter drickorna i mindre butiker och inte på ICA eller Coop.

Slutsats
Den organisation som gav drickan en utmärkelse, det internationella smak och kvalitets institutet i bryssel, låter lite väl officiell för att jag skall ta det på allvar. Men faktum kvarstår att detta faktiskt är en riktigt god dricka! Normalprisad energidricka (runt 10-11kr) med överlägsen smak som lätt kan mäta sig med giganten Red Bull. Så ut på jakt nu alla energidrycks entusiaster och leta efter denna läckerbit till dricka! Dock måste det sägas att draken på framsidan ser missbildad ut…

Slutbetyg
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s