Pure Rush – Pink Grapefruit

Standard

En energidricka med Yin och Yang ödlor på framsidan med en smak av rosa grapefrukt, det låter ju kanon!

Hur smakar det?
Det smakar precis som det står, grapefrukt och en ganska frisk och naturlig sådan därtill. Jag är inte ett så stort fan av grapefrukt, så någon större hit är det inte i min mun, men ur en objektiv synvikel så är detta en ganska välsmakande grapefrukts dricka. Eftersmaken hänger kvar länge och väl men blir inte obehaglig eller så, den får gärna ligga där bak i gommen och rulla en stund. Drickan känns inte speciellt syntetisk utan de har lyckats med den artificiella sammanställningen av olika tillsatser så att det smakar ganska naturligt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Osäkert, just detta exemplar hittades i Norge och jag har inte sett den i Sverige, men chansen e stor för att den finns någonstans i landet.

Slutsats
Hur mycket energi jag fick ifrån drickan är svårt att säga, men det jag kommit fram till är att detta är en helt okej dricka, även om jag inte är speciellt förtjust i grapefrukt. Smaken är frisk och naturlig, drickan är lagom söt och har en trevlig långvarit eftersmak. Jämfört med andra grapefrukt drickor är detta en fyra, jämfört med andra energidrickor är detta en trea och det är just den sista jämförelsen som blir slutbetyget.

Slutbetyg
 

Annons

En reaktion på ”Pure Rush – Pink Grapefruit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s