Carpe Diem

Standard

Ett väldigt uttjatat uttryck som någon ville slå mynt av och göra en nyttig dricka, låt oss se hur denna röda dricka kan hjälpa mig fånga dagen

Hur smakar det?
Det som oroade mig med denna drickan var att den skulle vara 100% naturlig och att den hade rött te i sig, saker som skall vara bra för dig smakar för det mesta inte så bra. Av med korken, i med näsan, det luktar märkligt. Tar mig en klunk och får genast ett förvånat ansiktsuttryck, jag sväljer drickan och grimaserar, det smakar vattnigt rödvin och jag gillar verkligen inte rödvin. Det smakar som att det faktiskt kanske är nyttigt för mig, lite som jag antar att lösningen som Tony Stark i Iron Man 2 dricker varje morgon för att hålla sig vid liv. Och det är kanske då jag skulle tycka att det vore okej att dricka denna drickan, om jag vore döende och detta var min medicin.

Vart hittar jag läskeblasken?
Du hittar den i Belgien, kanske finns på andra platser också, men denna hittades i Belgien.

Slutsats
Jag har smakat värre, men detta var verkligen inte gott. Rödvin kanske kan passa till vissa sorters mat, därom tvista de lärde, men något jag hoppas vi alla kan komma överens om är att vattnigt rödvin med mild kolsyra inte är någon större hit.  Jag fick säkert i mig ett par antioxidanter och kanske någon vitamin eller mineral, men det var inte värt det. Jag tar nog hellre ett glas rött om dagen.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Carpe Diem

  1. tantmarit

    Du kan få ett par påsar rött te av mig!
    I julklapp kan du önska dig en sodastreemer, och ser man på, nu kan DU också fånga dagen…
    PS: för övrigt föredrar jag uttrycket: Crea diem!
    MYCKET bättre!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s