Läckö – Citron & Lime

Standard

Citron och Lime kan vara riktigt uppfriskande, men det kan också vara total kemisk katastrof om det inte är gjort på rätt sätt, låt oss se vilket fack Läckö tillhör

Hur smakar det?
Lukten är den första varningen jag får, det sticker i näsan och stinker av kemi. Och mycket riktigt så smakar det kemisk citron / lime. Den bästa liknelsen jag kan göra är rengöringsmedel för badrummet eller för golvtvätt. Jag tvingar i mig tre fyra klunkar, håller drickan länge i munnen i hopp om att mina smaklökar skall finna något gott att säga om denna drickan, men det går inte, det här är nästintill odrickbart. Fy skäms på er Läckö!

Vart hittar jag läskeblasken?
Bör finnas i de vanligaste matvarubutikerna.

Slutsats
Nej nej och åter nej! Jag vägrar dricka detta igen, Läckö Citron & Lime ställer sig till skaran av drickor som är så vidriga att de får ett kryss i betyg, jag spottar och fräser vid blotta tanken. Det kanske är mig det är fel på, smaken är bekant som baken, men jag skulle nog vilja undersöka smaklökarna på den person som tycker att detta är jätte gott…

Slutbetyg

Annons

2 reaktioner på ”Läckö – Citron & Lime

  1. tantmarit

    Det kanske fungerar med ett stort glas, mycket is, några citron OCH lime skivor, läskeblasken och en redig klunk vaniljvodka?
    Till detta serveras en varm sommarkväll med goda vänner, typ… (JA, jag menade precis så, det är inget skrivfel, höhö)
    Eller också smakar det så illa så att vännerna vänder i dörren efter välkomstdrinken!? 😮

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s