Gini Lemon

Standard

”The hottest of cold drinks” är denna franska drickas slogan, man kanske måste vara fransk för att fatta grejen med denna drickan

Hur smakar det?
Kinin, det smakar Kinin, med andra ord: Beskt. Det står Lemon på burken men det smakar mera som en väldigt elakartad grapefrukt, inte min favorit bland smaker direkt. Jag spottar inte och fräser direkt när jag tar mig en klunk, men jag vill helst inte ta mig en klunk till. Den påminner väldigt mycket om en lite sötare variant av Tonic Water ifrån Schweppes, vilket säkert tilltalar många, men mina smaklökar får spader när något smakar så. Det finns inte så mycket mera att säga egentligen, i min mun smakar detta urk på burk.

Vart hittar jag läskeblasken?
Just denna hittades i Belgien men den bör vara vanlig i Frankrike också. Kan hända att den finns i någon random butik som valt att importera den.

Slutsats
Slutsatsen är ganska enkel: Blä. Men som sagt, smaken är som baken och jag vet att många tycker väldigt mycket om smaken av de olika Schweppes drickorna. Kanske fungerar denna dricka perfekt som drinkmix om man gillar något i stil med Gin and Tonic, jag vet faktiskt inte riktigt. Gillar du schweppes drickorna kommer du nog gilla denna.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Gini Lemon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s