Hello Kitty

Standard

Världens mest exploaterade katt har nu fått en egen dricka i Sverige, känns det inte som att burken har lite för lite rosa?

Hur smakar det?
Smaken kan närmast beskrivas som sötsliskigheten personifierad, vilket inte behöver vara dåligt. Det är hallonsmak på drickan så den påminner därför lite om exempelvis Hallonsoda eller Julebrus med smak av hallon, föga förvånande.  Hur man best beskriver sötman är att göra en liknelse till Fanta Strawberry, för er som druckit den, det är en oerhört söt dricka som faktiskt fungerar även om den smakar som koncentrerad diabetes. Kombinationen av syntetisk hallon och diabetessötma blir lite för mycket för smaklökarna som prompt gick och gömde sig efter halva burken. Det var iaf ganska gott så länge det varade, lite väl syntetiskt dock.

Vart hittar jag läskeblasken?
Den har funnits ute i diverse butiker ett bra tag och om den inte utgått bör du finna den på exempelvis Coop eller ICA.

Slutsats
Det måste ses som ganska passande att en såpass söt figur som Hello Kitty skall ha en lika söt dricka. Dina barn, småsyskon eller alla ungarna på den lokala förskolan lär älska drickan, vi vuxna har nog en del invändningar dock. Överdriven sötma kan fungera om man gör det rätt, men den syntetiska hallonsmaken är lite avtändande, så därför blir det endast en trea i betyg. Bättre lycka nästa gång lilla kissemissen.

Slutbetyg
 

Annons

3 reaktioner på ”Hello Kitty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s