Hansen’s – Kiwi Strawberry

Standard

En kiwi och jordgubssläsk från företaget som gav oss monster energy.

Hur smakar det?
Mycket riktigt så smakar det kiwi. Inte så mycket jordgubb, visst finns det lite jordgubbssmaker om man letar efter dem. Hade de inte stått jordgubb på burken hade man aldrig laggt märke till det dock. Jordgubben funkar mer som en förstärkare av kiwi smaken, för det är en väldigt stark kiwismak. När man tar första klunken så är det som att slicka en ny skivad kiwi, men det övergår snabbt till en bubblig sockerdricka. Och det är just det man tar med sig av den här drickan, en stark kiwismak i början men som snabbt övergår till en väldigt bubblig sockerdricka. Sötman stannar kvar i munnen och framförallt ,gommen, i flera minuter efter en klunk.

Vart hittar jag läskeblasken?
Just denna införskaffades på Ica Maxi i på mölndalsvägen i Göteborg i deras välsorterade läsk sortiment.

Slutsats
Ingenting för den sofistikerade läskkonnässören, men står sig bra som ett alternativ på barnkalaset. Men väl värd att testa om du gillar sockerdricka och vill testa något nytt men inte vill ta ut svängarna allt för mycket.

Slutbetyg
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s