Xubi – Vattenmelon/Jordgubb

Standard

En burk fylld med somriga bär med hela 70% juice! Låter rent av nyttigt

Hur smakar det?
Har du druckit cider någon gång? Kanske Rekorderlig Jordgubb & Lime? Ja då vet du hur denna drickan smakar. Om jag hade blundat och gjort ett blindtest på denna drickan och en cider med samma smak så hade jag inte känt någon skillnad. Det smakar av jordgubbe och jag tycker mig känna en smak av vattenmelon där inne någonstans, men jag känner en annan smak också, en lite jäst smak som är altför bekant. 70% Juice står det på burken, 67,6% av denna juice är ifrån äpplen, även om det inte finns ett enda äpple på burken. Det känns inte som att det finns 70% juice i denna drickan, det känns ganska vattnigt, men inte syntetiskt som tur är. Jag vet inte riktigt vad jag skall tycka faktiskt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Den bör finnas i välstorterade livsmedelsbutiker i hela landet.

Slutsats
Med tanke på hur otroligt lik denna läskeblasken är en cider så ifrågasätter jag behovet av den. Varför inte bara kalla den för vad det är, en alkoholfri cider. Är det gott eller inte? Ja det är helt okej smak på drickan men den något jästa eftersmaken som man får ifrån den löjligt höga halten med äpplejuice är inte så rolig. Det rakaste svaret på frågan om detta är något för dig eller inte är: Gillar du cider? Bra, då gillar du denna.

Slutbetyg
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s