Bullet

Standard

Ifrån Kenya kommer denna energidryck med ett, passande (?) namn: Bullet. Hoppas det inte smakar bly…

Hur smakar det?
Luktar som koncentrerad Red bull, som de där små glasflaskorna som man kunde köpa i små obskyra butiker förr i tiden. Smaker sött, oerhört sött, precis som nämnda Red bull flaskor. Eftersmaken blir först av hubba-bubba tuggummi och sedan känner man den ”klassiska” red bull eftersmaken. Sötman som var så stark alldeles nyss har nästintill försvunnit. Istället har man en uppfriskad känsla i munnen av citrusen som kommer som den sista eftersmaken i drickan. Efter ett par klunkar upptäcker jag att den är väldigt syrlig, betydligt mera syrlig än Red bill. Som om du har svårt för den sortens syrlighet så är detta dött lopp för dig.

Vart hittar jag läskeblasken?
Just detta exemplar inhandlades i Kenya, men av burken att döma så tillverkas drickan i England, så den kan finnas där också.

Slutsats
En riktigt god energidricka som överraskade. Många olika smaker och eftersmaker, en dricka som ändrar karaktär flera gånger under samma klunk, vilket gör den väldigt spännande. Den syrliga eftersmaken som är väldigt dominerande är för mig inget problem, jag gillar det, men många har problem med den. Hade denna drickan funnits ute i Svenska butiker till ett förmånligt pris så hade detta nog varit dricka nummer två till Red bull, utan tvekan. Så om du är på safari i Kenya, ta med dig en bullet, man vet aldrig när du behöver energi att springa ifrån ett lejon eller två.

Slutbetyg
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s