Sunkist – Summer fruits

Standard

Sommarfrukter, bär och saker, kanske inte min favorit men jag håller ett öppet sinne och knäcker upp burken

Hur smakar det?
Vid en första doft är jag genast oroad, det doftar väldigt bekant, det doftar som Fanta Wildberries. Jag tar mig en klunk och blir ganska positivt överrakad, min mun fylls inte av en syntetisk sliskig sörja utan det smakar ganska naturligt och gott. Exakt vad Summer fruits skall vara vet jag inte, men det smakar starkast av björnbär. Det är som med många andra Sunkist drickor inte en överväldigande smak utan en ganska mild och behaglig smak av frukter och bär, det hela är väldigt trevligt. Dock så tröttnar jag väldigt fort på just denna smaken och drar mig för att ta flera klunkar efter halva burken. Inte för att den var äcklig eller så, det är bara inte en favorit bland smaker.

Vart hittar jag läskeblasken?
Kan finnas lite här och var, det är en importerad läskeblask, just detta exemplar hittades uppe vid riksgränsen till Norge.

Slutsats
Fanta Wildberries sågade jag totalt, något många inte riktigt förstod, men smaken är bekant som baken. Jag var orolig för att detta skulle smaka som Fanta Wildberries, så det var snudd på att jag höll för näsan när jag tog den första klunken. Men som sagt, jag blev positivt överraskad av smaken och lyckades nästan tömma burken innan jag tröttnade, vilket får ses som en liten seger för Sunkist och dess sommarfrukter.

Slutbetyg
 

Annons

En reaktion på ”Sunkist – Summer fruits

  1. tantmarit

    Hmmm, det låter som om en dos vaniljvodka skulle passa fin-fint tillsammans med drickan, i ett stort glas fullt med isbitar…
    *SKÅL*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s