Sunkist – Lemon

Standard

Citron, vilken oerhört uppfriskande smak det är, men dessvärre en smak som lätt kan smaka av WC-Anka, gör denna också det?

Hur smakar det?
En sak kan konstateras ifrån första början och det är att detta smakar inte alls WC-Anka. Istället smakar det härlig uppfriskande Citron och jag kan se framför mig att vara ute i den stekheta solen med en Sunkist Lemon i handen för att släcka min törst. Balansen mellan sötma och syrlighet är väldigt bra, inte för sött och inte för syrligt. Eftersmaken är dock inte så lång, men det kanske är en bra sak då man kanske inte gärna vill ha en syrlig eftersmak i munnen en längre tid. Drickan ger helt klart mersmak dock.

Vart hittar jag läskeblasken?
Kan finnas lite här och var, det är en importerad läskeblask, just detta exemplar hittades uppe vid riksgränsen till Norge.

Slutsats
När jag tittade på burken tänkte jag att detta kommer nog smaka som det ser ut, men burken bedrog mig då det faktiskt smakade riktigt gott. Som jag skrev tidigare så kan jag lätt föreställa mig en varm sommardag där man behöver något som släcker törsten bra och då är denna läskeblasken ett prefekt val. Om den bara fanns att köpa på flera ställen. Om du råkar se en burk på dina vandringar och om det dessutom är sommar, köp dig en burk och bli uppfriskad.

Slutbetyg
 

Annons

En reaktion på ”Sunkist – Lemon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s