Take Off

Standard

En energidryck som uppmanar oss till att trycka på den stora röda knappen för att starta motorn, det vill säga dig själv, tydligen får man energi av denna

Hur smakar det?
Det skall smaka av cola, men jag vette tusan alltså, ingen vidare colasmak på det hela. Märkligt nog smakar det snarare av något obestämt fruktigt, lite som smultron blandat med blommor kanske? Speciellt colaigt (nytt ord!) är det dock inte.  Det finns en ganska skarp syrlig eftersmak som inte är speciellt behaglig, den kommer ganska tätt inpå att du tagit din första klunk och går inte riktigt bort innan du sköljt den med exempelvis vatten. Hela munnen känns som att den fått sitt Ph-värde ur balans en lång stund efter, nej det finns faktiskt inte speciellt mycket gott att säga om denna drickan.

Vart hittar jag läskeblasken?
Detta exemplaret inhandlades i Tyskland

Slutsats
Vad är det med energidrycker som skall vara colamix? Jag kan inte direkt minnas någon, förutom X.Ray cola som fått till smaken på ett behagligt vis. Det borde vara hur lätt som helst egentligen, själv älskar jag när man blandar exempelvis Red Bull med coca-cola, men själva dryckes-tillverkarna verkar inte förstå hur man gör.  Det finns inget positivt att säga om denna läskeblasken, eller tja, den är inte vidrig eller så, den är bara inte speciellt god. Hade jag sprungit in på en bensin station i Tyskland på jakt efter något som håller mig vaken på autoban hade jag inte tagit denna.

Slutbetyg
 

Annons

En reaktion på ”Take Off

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s