Lion Power

Standard

Lion Power låter som att det är en dricka pumpad med energi, men smakar det något gott då?

Hur smakar det?
Det är en märklig smakupplevelse, om detta råder det inga tvivel. Första klunkar smakar lite som Battery, lite ”vuxnare” i smaken, inte så söt. Efter en stund börjar man identifiera lite av en besk kaffesmak, för tankarna osökt till rostade kaffebönor, märkligt nog. När man väl börjat tänka kaffe så går det inte att släppa. Balanserat besk i smaken med en ganska trevlig söt eftersmak som gömmer sig i den lite mera kaffesmakande vätskan, men som sedan kommer fram och ger en trevlig avrundning.

Vart hittar jag läskeblasken?
Hittad i en Willys i centrala Göteborg

Slutsats
Det är en lite knepig dricka detta, det finns en distinkt smak av kaffe i den, något som kanske kan vara avstötande för många. Själv avskyr jag kalla saker som smakar av kaffe men i detta fallet kan jag faktiskt göra ett undantag. Kaffesmaken är inte påträngande och den trevliga söta avrundningen gör att drickan klarar sig ifrån ett dåligt betyg. Inte den godaste drickan jag smakat men långt ifrån den värsta.

Slutbetyg
 

Annons

En reaktion på ”Lion Power

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s