Black Cat – Energy Drink

Standard

En energidricka med tråkig flaska och en logotyp som ser ut som att den hör hemma på en låda fyrverkerier

Hur smakar det?
Luktar som red bull fast lite mera ”blommigt”, vilket ger ett intressant första intryck. Ett par klunkar senare dock och man kan konstatera att det är allt annat än intressant. Smakar som en väldigt vattnig Battery Energy Drink och helt utan någon syrlig eftersmak, tamt. Inte äcklig men samtidigt så oerhört vattnigt och helt utan karaktär att man blir förbannad, känns som lågpris i sin mest negativa klang. EEfter en stund, när den inte är iskalal längre så har den ändrat karaktär helt och hållet. Den har återfått lite av sin blommiga doft till smaken, men nu är den bara avslagen och tråkig av den anledningen istället.

 Vart hittar jag läskeblasken
Jag har för mig att denna köptes i Tyskland, kan hända att den hittades på City Gross också, om du har sett den så lämna gärna en kommentar.

Slutsats
Den ser oerhört tråkig ut på flaskan och det är den också när man kommer till insidan. En trist blaskig dricka som känns riktigt lågpris, och bara för att det är lågpris så behöver det inte smaka vattnigt. Jag är en stor konsument av X.Ray som jag köper för 5kr burken och många vänner tycker att Euroshoppers Energidricka fortfarande smakar bra. På samma sätt så kanske det finns någon där ute som tycker att Black Cat smakar bra, men för egen del så tycker jag det finns alldeles för många andra energidrickor som smakar bättre ute på marknaden för att jag skall slösa pengar på denna.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Black Cat – Energy Drink

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s