Sumol

Standard

En läskeblask som ser ut att vara väldigt läskande att döma av burken, men hur uppfriskande är det egentligen?

Hur smakar det?
En väldigt potent doft av apelsin flödar ut ur den nyöppnade burken och för genast tankarna till det flytande vitamintillskottet Sana-Sol, något som jag älskade som barn så det bådar väl för drickan. Men ack, mina förhoppningar om en återupplevd barndom går i kras när jag tar första klunken och upptäcker att det är en otroligtg vattnig ursäkt till apelsindricka jag har i handen. Den lilla eftersmaken av apelsin är kortvarig vilket bara bidrar till besvikelsen. Tricket att lämna burken en stund för att få den närmare rumstemperatur fungerar inte heller, den är lika vattnig då som innan, vilket fail.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns på en del matbutiker i Sverige och då som importvara.

Slutsats
Snacka om magplask, doften man får när man öppnar burken är ljuvlig, men själva drickan är en vattnig besvikelse. Jag som ville ha något gott och uppfriskande med smak av apelsin fick bara en vattnig ursäkt till läskeblask med apelsinsmak och jag var ledsen resten av dagen. Nej det är en överdrift, men besviken blev jag och jag skulle råda folk till att köpa en gammal hederlig Fanta istället för Sumol.

Slutbetyg
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s