Fiesta Brause – Waldmeister

Standard

Waldmeister? Vad tusan är Waldmeister? Googlar ordet och får fram att det är: Myskmadra… Vad är Myskmadra?!

Hur smakar det?
Innan jag öppnade flaskan gissade jag lite vad det kunde tänkas vara för någon dricka, jag gissade på att det skulle vara smak av krusbär, en kompis gissade på smak av kaktus, oj vad fel vi båda hade. Jag blir inte riktigt klok på vad Myskmadra är för något, men av lukten att döma så är det huvudkomponenten i solkräm. Det luktar precis som den solkräm jag var van vid att använda när familjen åkte till Kanariöarna på det glada 80-talet, jag skrattar till lite och tar mig premiärklunken, jupp, solkräm där också. Det smakar precis som att jag haft på mig solkräm, tagit ett dopp i havet och sedan slickat mig på armen. Det är inte äckligt, smaken är okej, men eftersom lukten och smaken sätter igång just dessa minnena för mig så blir det svårt att dricka upp drickan, man skall ju inte dricka solkräm! Kort sagt, en väldigt märklig dricka…

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns nere i Tyskland, just denna inhandlades i den östra delen av Tyskland, men antagligen finns den lite överallt.

Slutsats
Solkräm, det finns ingen annan slutsats att dra. Sedan kan man diskutera om man vill dricka solkräm eller inte, jag vill nog faktiskt inte göra det. Dock måste jag påpeka att det egentligen inte är något fel på smaken, det smakar bra på något konstigt sätt, inte kemiskt framställt och inte för sött samtidigt som det inte är för blaskigt. Det är en helt okej dricka med en ganska svårbegriplig smak, allt jag kan jämföra den med är just solkräm, en annan person som dricker den kanske associerar smaken till något helt annat. Råkar du vara i Tyskland och känner dig lite äventyrlig så tycker jag verkligen du skall köpa dig en liten flaska och se vad du tycker det smakar. Glöm inte att rapportera tillbaka hit sen bara!

Slutbetyg

Annons

2 reaktioner på ”Fiesta Brause – Waldmeister

  1. tantmarit

    *URP*
    Vad i hela friden har jag köpt? 😮
    jag undrar om du tänker på alovera, det svalkar/lindrar och går att dricka/käka dessutom. Så kanske smaken påminner om det?
    Fasen, vill smaka! 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s