Guarana Antarctica

Standard

Så for jag såg denna drickan tänkte jag på Metal gruppen ”Sonata Arctica”, undrar om drickan är lika bra som bandet

Hur smakar det?
Smakar som en ganska urvattnad version av den odödliga klassikern SanSao, lite som en loka smaksatt med päron. Eftersmaken påminner lite om gingerbeer, lite sträv eftersmak men inte såpass att den blir jobbig på något vis. Guarana är i regel en ganska så söt frukt, men denna drickan är som sagt ganska vattnig i smaken, men ta inte det som något negativt, nej tvärt om så bidrar den lite urvattnade smaken till hur uppfriskande drickan känns. Den subtila smaken av guarana gör att detta är som att dricka oerhört gott kolsyrat vatten. Jag vet att det låter lite motsägelsefullt, men tro mig, detta är riktigt gott och otroligt uppfriskande.

Vart hittar jag läskeblasken?
Just mitt exemplar hittades i Belgien, men läskeblasken har skådats på Willys

Slutsats
Nu är det så att jag för en gångs skull har en god vän som druckit samma läskeblask, men han hade inte samma inställning till drickan som jag hade. Ett par klunkar mäktade han med och sen kunde han inte med den längre, ”syntetiskt” sa han samtidigt som jag satt i skypen och prisade drickan för sin naturliga uppfriskande smak. Så där ser man, smaken är mycket riktigt som baken, delad. Så vem skall du tro på? Killen som gav upp på burken efter knappt halva burken, eller killen som knappt kunde få nog av den? Det är en väldigt förvirrande recension, en vattnig dricka som är sjukt god? Jag gör liknelsen till vattnet som finns i cocosnötter, vattnet som nöten sparar i sig är himmelskt gott, som nektar ifrån gudarna även om det är vattnigt. Jag påstår inte att Guarana Antarctica är nektar ifrån gudarna, men poängen är att även något som är vattnigt i smaken kan vara otroligt gott. Köp en burk själv och bilda din egen uppfattning.

Slutbetyg
 

Annons

4 reaktioner på ”Guarana Antarctica

  1. Danne

    har sett den på copp konsum men inte köpt den i tron på att jag ska tycka den är äcklig men denna recension får mig att vilja prova den

  2. el0j

    Jag drack denna och Kuat! i brazilien och gillade en mer än den andra, men kan inte komma ihåg vilken det var. Tror det var Kuat! Ivf, definitivt värd att prova. Önskar jag kunde få tag på dem lokalt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s