Red Devil

Standard

RedDevilÄr det Daredevil på burken? Det ser nästan ut så

Hur smakar det?
Luktar som syntetiska jordgubbar blandat med kaffe… jag vet inte om jag i ärlighetens namn vill dricka detta. SMakar precis som det luktar, det smakar av dålig jordgubbssaft blandat med kaffepulver som sedan gått genom en sodastreamer. Eftersmaken är bitter och söt på samma gång, vägrar lämna munnen, måste vaskas bort med tvål och vatten. Efter en stund smakar drickan inget längre, vilket antagligen beror på att mina smaklökar har gått i strejk, så då går det helt plötsligen att dricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Inhandlades på en obskyr bensinstation mitt i Norge, aldrig sett den någon annan stans än just denna märkliga lilla bensinstation, mitt i en dal, bredvid en fjord.

Slutsats
Nej usch och tvi, något av det hemskaste jag druckit på ett bra tag, den som kom på denna drickan måste sakna smaklökar. Överlag en hemsk historia och om du ser den i butik så sky den som satan och spring!

Slutbetyg
laskeblaskburk_nej

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s