Coca-Cola Caffeine Free

Standard

CocaColaCaffeineFreeCoca-cola utan koffein? Tja, varför inte, det finns folk som är överkänsliga så det är bra att ett alternativ finns

Hur smakar det?
Detta är svärt, jag tycker nog att det smakar lite annorlunda, men kan det vara därför att jag vet att det är något annorlunda med denna drickan? Det är inte ”vanlig” cola, den saknar koffeinet, men borde det egentligen ge en annan smak? Jag tycker nog att det både luktar och smakar mera kolaböna än vad den vanlika colan smakar. En lite rundare, lenare smak som för tankarna till den gamla hederliga Jult Colan, inte på långa vägar lika fyllig som nämnda retro-cola, men åt det hållet. Det är hur som helst gott, riktigt trevligt, kasnke till och med lite trevligare än ”riktig” coca-cola

Vart hittar jag läskeblasken?
Detta är en importvara och kan finnas i butiker som importerar spännande drycker.

Slutsats
Kan verkligen avsaknaden av koffein vara anledningen till att det smakar annorlunda? Koffein har en viss smak i drickor (påstås det) men jag tror nog att det minst lika mycket kan bero på att coca-colan i fråga är gjord i ett annat land. Jag har druckit coca-cola från en rad olika länder och nog känner man en viss skillnad på dem. Sirapen som de gör läskeblasken på är samma världen över, men vattnet som sirapen blandas med bidrar till andra smaker och det finns säkert andra omständigheter som bidrar till att en cola från Island smakar lite annorlunda jämfört med en svensk. En god version av coca-cola dock och i ärlighetens namn, den annars låga halten koffein i coca-cola gör knappast någon skillnad på pigghetsskalan.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s