Wake up-tea

Standard

WakeUpTeaEn väldigt mystisk läskeblask, men tydligen skall den få mig att vakna upp, låt oss testa detta påstående

Hur smakar det?
Luktar lagom sött och friskt, doften är av äpplen med fläder. När man tar sig en klunk smakar det först av äpple och guarana, men den smaken försvinner fort och blir istället en ganska sträv oidentifierad smak, som sedan i sin tur övergår till att smaka som grönt te. Nu är det som så att jag är inte speciellt förtjust i grönt te, jag tycker det är blaskigt med en viss beskhet. Sötman som till en början verkade så lovande försvinner snabbt och kvar finns bara smaken av te. Papaya skall det finnas i också men jag lyckades då inte hitta den.

Vart hittar jag läskeblasken?
Inhandlades på Netto nere i Tyskland.

Slutsats
Summa summarum av denna drickan blir att det är en dricka som luktar lovande men som inte riktigt levererar i smaken. Gillar man smaken av grönt te blandat med den mildaste äpplesaft du kan tänka dig så är detta nog något att satsa på. Men hur var det med uppvaknandet egentligen? Nej jag håller mig nog till en Red bull jag.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s