Fanta Grape

Standard

FantaGrapeEn av amerikanarnas favoriter har nu tågat in på den svenska marknaden

Hur smakar det?
Först och främst så är färgen döläcker, gillar den skarpt, men sås är jag ganska så kär i färgen lila också. Doften är oväntad, jag känner inte någon distinkt doft av vad jag skulle kunna identifiera som druvor, det doftar snarare av något äpple. Jag tar mig en klunk, låter drickan virvla runt i munnen en stund, länge och väl funderar jag över vad det egentligen smakar. Inte är det några druvor jag är van vid i alla fall, men något bekant är det över drickan, jag kan inte skaka av mig intrycket av äpplen och då närmare bestämt Golden Delicious (gula äpplen). Det smakar inte illa, nej det är jätte gott, men det är ingen druva i min mun. Smaken är len och trevlig, det smakar friskt men har samtidigt en lite överdriven sötma till sig som gör gör att friskheten hamnar i skymundan.

Vart hittar jag läskeblasken?
Har på senare tid dykt upp i nästan varje välsorterad matbutik i landet, ut och leta!

Slutsats
Kanske har de andra sorters druvor i staterna, jag vet inte, jag jag tycker fortfarande det smakar av Golden Delicious. Lite väl söt är den också, hade den varit en nyans mindre söt så hade jag nog gett den en fullpoängare, men en fyra är inte så illa det heller!

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s