Coop Julmust

Standard

CoopJulmustDå var det dags att testa Coops julmust, häftigare introduktion än så blir det inte

Hur smakar det?
Det är märkligt hur nästan varje julmust där ute doftar bättre än apotekarnes, för så är även fallet med denna julmusten. I direkt jämförelse med apotekarnes julmust så doftar detta faktiskt julmust och inte vad det nu är apotekarnes doftar av. Doftar juligt, mustigt och sött, en trevlig kombination. Men när det kommer till smaken så är det dessvärre ingen större fest längre. Musten har en märklig, ganska så sur smak, som inte riktigt passar sig. Det är som att doften och smaken är från två helt olika julmustar. Där apotekarnes ger en avrundad smak av must och sötma på slutet så ger coops julmust bara en känsla av sur strumpa. Vilket är väldigt synd eftersom doften var så inbjudande.

Vart hittar jag läskeblasken?
På Coop såklart!

Slutsats
Ja detta var då minst sagt ingen höjdare, en av de tråkigaste julmustarna jag druckit på mycket länge. Känns faktiskt som att detta borde vara av märket Coop X-tra och inte deras vanliga hushållsmärke. Det återstår att se om coops julmust kan slå ICA handlarnas julmust, men jag har en otäck känsla av att det är samma vätska, bara olika etiketter. (Stulet via reddit.com/r/sweden) Står du och skall välja julmust till julbordet eller till glöggfesten, gör dig själv och dina gäster en tjänst och välj något annat.

Slutbetyg
laskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s