Wolverine

Standard

WolverineInte att förväxla med den stora starka adamantium bestyckade superhjälten under samma namn

Hur smakar det?
Doftar väldigt trevligt av en mild tuttifrutti blandning, inte alls sötsliskigt eller syntetiskt, bara trevligt. Smaken är även den mycket trevlig, en mild fruktig smak som jag inte riktigt kan identifiera, en viss underton av vanilj. Även om den är fruktig och har en viss underton av vanilj så upplevs den aldrig som påträngande söt, den har uppfriskande element blandat med de söta smakerna. Den klassiska syrligheten från energidrycker finns där men är även den väldigt mild och stannar inte kvar så länge.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna inhandlades på Hemmakväll

Slutsats
När man slänger sig runt med ordet mild så kan det tolkas som något negativt, men inte i detta fallet, wolverine är en supergod energidricka som har precis rätt balans av sötma/syrlighet. Sen är det ju lite lustigt att de verkar ha missat att en Wolverine är en Järv och inte en varg, som de har valt att ha på burken. Men men, namnet är ju häftigt.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s