Mixxed up – Fire

Standard

MixxedUpFireEn energidricka med smak av chili? Galet värre!

Hur smakar det?
Detta är en av de underligaste doftande drickorna jag någonsin stött på. Direkt när man öppnar burken så doftar det starkt av hopplöst syntetisk jordgubb/hallon yoghurt, vilket är märkligt då detta skall vara en dricka med smak av tranbär och chili. Efter att den varit öppen ett litet tag ändrar doften karaktär till att dofta av vitaminbrustabletter med jordgubbssmak, fortfarande inget tranbär i sikte. Smaken är minst lika märklig, om inte märkligare än doften. Först smakar det faktiskt lite av tranbär, väldigt lite och väldigt kort, det övergår nästan med en gång till att bara smaka överdrivet sött. Sen kommer det roligaste och värsta med drickan: Chilin. Det är skoj för det hettar faktiskt till lite i munnen, ungefär som om man tagit och slickat i sig ett pekfinger värt av cayennepeppar. Efter en liten stund känner man fortfarande en liten hetta i svalget, ungefär samma hetta som man får efter att man stoppat i sig några karameller Turkisk Peppar, lite sötma och lite hetta. Och nog för att det är skoj att med en dricka som faktiskt levererar något fullkomligt unikt i smakväg,  men chili är inget jag vill ha i min energidricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns på Lidl under begränsade perioder

Slutsats
Slutsatsen är att det var skoj att prova, jag har jagat denna drickan i ett par år, alltid när någon sagt ”Nu finns den på lidl igen!” så har jag kommit dit för att upptäcka att de redan tagit slut, gång på gång på gång. Kanske någon tycker detta är vansinnigt gott, men det tycker verkligen inte jag. Och detta kommer från någon som fulkomligen älskar starka saker i alla dess former. Starkt godis, stark mat, starka snacks, starkt allt egentligen. Mitt kryddskåp består av tiotalet olika tabascosåser från mild till satans blod. Men i läskeblask så passar det verkligen inte, det blir hur fel som helst. Men för all del, köp om du hittar, för det är en väldigt unik smakupplevelse, om den saken råder det inga tvivel.

Slutbetyg
laskeblaskburk_nej

Annons

En reaktion på ”Mixxed up – Fire

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s