Boost Energy Cola

Standard

BoostColaEtt märke av energidricka som faktiskt är ganska skaplig vill erbjuda oss en cola version av sin energipotenta läskeblask.

Hur smakar det?
Energidrickor med smak av cola brukar smaka lite som sådana colaflaskor från Malaco man kan köpa i lösvikt, så det var precis det jag förväntade mig när jag öppnade en burk med Boost cola, det smakar inte som Malacos colaflaskor… Det finns en smak av cola där, men den är väldigt anonym, precis som resten av drickan. Det smakar inte speciellt mycket av något, vilket är märkligt för vanliga Boost energy är otroligt söt och god i smaken, men inte ens sötma lyckades de trycka in i den lilla burken. Istället får du en energidricka som smakar lite sött och lite cola, som dessutom har en ganska märklig eftersmak som är lite besk. Påminner lite om den mera vuxna smaken på drickor som Volt Cola, men helt utan resten av den goda smakprofilen som sagda cola bjuder på.

Vart hittar jag läskeblasken?
Inte sett den i Sverige, detta exemplaret köptes i Danmark, Köpenhamn för att vara mera precis.

Slutsats
Nej detta är verkligen ingen höjdare. Energidrickor med smak av cola brukar vara ganska ”meh” men detta är verkligen en av de tråkigaste drickorna av energikaraktär jag druckit. Det är ganska häpnadsväckande att de inte ens lyckats pumpa den full med socker, även om det står som nummer två på ingredienserna. Nej det blir ett medelmåttigt betyg för en medelmåttig dricka, besvikelsen är total.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s