Frank’s Energizer – Kiwi

Standard

FranksKiwiSportdrycks/energidrickan Frank’s kommer med en spännande smak, Kiwi. Drickan har även ”Gold star seal”, vad nu det betyder…

Hur smakar det?
Luktar onekligen av kiwi, kiwi blandat med krusbär, uppfriskande och lockande. Smaken är först riktigt god, en tydlig fruktig smak av kiwi som inte är för söt eller speciellt syntetisk, men sen går det utför. Direkt efter att man känt en god smak av kiwi kommer eftersmaken och kör över smaklökarna som en lastbil utan bromsar i en nedförsbacke. Den annars goda smaken av kiwi försvinner helt och hållet och istället smakar det beskt, beskt och bara beskt. Jag saknar den goda smaken av kiwi, en ny klunk ger hopp åt mina smaklökar men sen kommer den där hemska eftersmaken rullandes igen och förstör. Blir dock gradvis bättre när den inte längre är kylskåpskall.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på ICA, så bör finnas i de flesta matbutiker

Slutsats
Detta är andra gången jag dricker Frank’s Kiwi version och första gången var jag riktigt glatt överraskad. Skillnaden är att första gången jag drack den så var det ur ett isfyllt glas och jag var galet törstig efter en svettig dag på jobbet. Kanske hjälpte isen drickan, jag vet inte riktigt varför det smakade bättre den gången, men nu blev jag mest påmind om varför jag inte gillar Frank’s Energizer. Men som sagt, smaken av kiwi är faktiskt riktigt god när den väl behagar att visa sig och man känner sig uppfriskad, så medelbetyg trotts allt. Testa den i ett isfyllt glas, så blir det nog en hit i sommarvärmen.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

En reaktion på ”Frank’s Energizer – Kiwi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s