Frank’s Energizer – Blueberry

Standard

FranksBlueberryFrank’s Energizer kommer med en uppiggande läskeblask som skall smaka av blåbär, blåbär brukar vara riktigt gott i läskeblaskform, hoppas denna också är det

Hur smakar det?
Vet inte om det doftar så mycket blåbär som det doftar något blått, men en trevlig blå doft är det. Smaken å andra sidan är väldigt intetsägande. Jag tror mig känna ett blåbär eller två som försvinner lika fort som den kom, dock trevlig smak den sekunden man kände av den. Sen blir det strävt och konstigt i munnen, som om man druckit Canada Dry, för att sedan övergå till en syrlig eftersmak som faktiskt för tankarna till blåbär. Men det är ingen överväldigande blåbärssmak någon gång faktiskt, det smakar lite blåbär (med betoning på lite) och inte så mycket annat.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på ICA, så bör finnas i de flesta matbutiker

Slutsats
När Red Bull dundrade in med sina tre nya smaker förra året så var blåbärsvarianten min absoluta favorit, så det var med mycket höga förväntningar jag satte ”gaddarna” i denna drickan. Tyvärr levererar inte Frank’s en tillfredsställande smakupplevelse och allt känns väldigt halvhjärtat. Nej vill du ha en energidricka som smakar blåbär bör du ta dig en Red Bull – Blue Edition.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s