Berkley & Jensen – Grape Soda

Standard

BerkleyJensenGrapeSodaBerkley & Jensen är en dricka som säljs av den amerikanska BJ’s Wholesale Club och detta är deras Grape Soda

Hur smakar det?
Precis som vanligt med amerikanska drickor som skall smaka grape (vindruva) så känner jag verkligen ingen doft av vad jag skulle kalla vindruvor. Det är en märklig sötsliskig doft som jag inte riktigt vet vart jag skall placera. Smaken har samma problem, det smakar bara som någon form av gelégodis. Men visst, om jag verkligen använder fantasin så kan jag nästan hålla med om att det faktiskt smakar lite som lila vindruvor, fast bara nästan. Det är galet sött (tack vare isoglukosen) och ger ingen vidare mersmak. Varken dåligt eller bra men väldigt amerikanskt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Bra fråga, finns på ”members only” grossisten BJ’s Wholesale Club i staterna, eller i Gambia, där denna dricka köptes.

Slutsats
Tror aldrig att jag kommer fatta grejen med Grape Soda. Har smakat ett par olika sorter nu och det är verkligen ingen smak som jag ”går igång” på. Men det är väl kanske lite med den Amerikanska Grape Sodan som med Julmusten, man måste helt enkelt ha växt upp med det för att se tjusningen.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s