Star – Orango

Standard

StarOrangoFörenade Arabemiraten har coola burkar med 70-tals öppning, i denna burk huserar apelsindricka

Hur smakar det?
Dofter är det verkligen inget fel på, det doftar naturligt av apelsin, som om man skalat en solmogen apelsin och blottat fruktköttet. Smaken känns även den ganska naturlig och det smakar väldigt mycket citrus. Det smakar mycket närmare en vanlig apelsin än exempelvis Fanta. Blandad sötma med en frisk smak av citrus, lite syrligt på slutet, nästan som en grapefrukt. Men överlag så är det sött, uppfriskande och känns ganska så naturligt. Hela vägen till sista slurken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Kan hända att den finns butiker som säljer produkter från Mellanöstern, just denna inhandlades i Gambia

Slutsats
Tja vad skall man säga mera än att det är en solid apelsindricka som smakar ganska så nära de apelsiner som vi får här uppe i Norden. Apelsiner odlade nära ekvatorn eller i Sydostasien smakar säkert lite annorlunda, men det vet jag tyvärr inget om. Kul med de där gamla burköppningarna, får mig alltid att tänka på coca-cola burkarna som fanns i mitten på 80-talet (iaf i Norge)

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s