Star Cola

Standard

StarColaEn cola från Förenade Arabemiraten, undrar om Schejken dricker Star Cola?

Hur smakar det?
Det smakar väldigt lite faktiskt men är på något märkligt vis inte så blaskig, den är bara i stort sett smaklös. Något som märktes redan på doften, då man inte kände något alls från burkens öppning. Om man håller vätskan i munnen ett tag kan man ana något som försöker smaka lite av cola, men som inte riktigt lyckas. Tänk er någon riktigt billig cola av något noname märke man hittar på Netto eller liknande. Det finns en eftersmak som mest är lite söt och inte speciellt mycket mera. Väldigt intetsägande dricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns med största sannolikhet i Förenade Arabemiraten, men just denna köptes i Gambia.

Slutsats
Nej jag hoppas verkligen att det finns andra alternativ till cola där borta i Mellanöstern, för detta var inte speciellt spännande. Det enda jag gillade med drickan var burken, den har en sådan där skön ”pull tab” på toppen, som de hade på 70-talet. Men själva drickan var menlös, så betyget blir där efter.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s