Berkley & Jensen – Orange Soda

Standard

BerkleyJensenOrangeSodaBerkley & Jensen är en dricka som säljs av den amerikanska BJ’s Wholesale Club och detta är deras Apelsinläsk

Hur smakar det?
Doftar inte lika mycket apelsin som det doftar apelsingodis, med andra ord: Absolut inget naturlig med den här drickan inte. Smaken är även den av apelsingodis, lite som vingummi med apelsinsmak, man känner att det är syntetiskt framställt och det är en ganska så frän smak av apelsin som läsken bjuder på. Det är en riktig sockerbomb och jag kan verkligen känna hur det blir en tjockare och tjockare beläggning på tänderna. För varje klunk jag tar.

Vart hittar jag läskeblasken?
Bra fråga, finns på ”members only” grossisten BJ’s Wholesale Club i staterna, eller i Gambia, där denna dricka köptes.

Slutsats
Verkligen ingen lyckad apelsindricka, det är ingen katastrof, men snudd på. Finns egentligen ingenting som räddar denna drickan, lite tråkigt för andra produkter från Berkley & Jensen har faktiskt varit ganska så mumsiga. Skulle du mot förmodan se denna läskeblasken, ta något annat.

Slutbetyg
laskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s