Dr. Brown’s Cream Soda

Standard

DrBrownsCreamSodaDr. Brown, kanske kusin till Dr. Pepper lockar med en ‘Cream Soda’ som tydligen varit smakfavorit i generationer

Hur smakar det?
Doften först och främst är mycket riktigt vaniljig men med ett inslag av en viss fruktighet, tänk er gammaldags vanilj blandat med tuggummit Juicy Fruit. Smaken är dock bara vanilj men en riktigt trevlig sådan. Det är inte för sött, det är inte för vaniljigt, det är på något absurt vis ganska uppfriskande. Drickan innehåller precis så mycket vanilj att det märks tydligt att det är en vaniljdricka man halsar i sig, men inte så mycket vanilj att man efter två klunkar känner hur smaklökarna ber om nåd. Merparten av vaniljsmaken försvinner ganska fort, men en behaglig sötma ligger kvar en stund och ger mersmak.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna inhandlades på usagodis.se

Slutsats
Som vanligt när det är dags att testa något som skall ha smak av vanilj är man rädd att det skall smaka som ett doftljus eller som Åhléns parfymavdelning, så även med denna läskeblask. Men det var faktiskt överraskande gott och jag finner faktiskt inget att klaga på mer än att min burk tog slut alldeles för fort…

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

En reaktion på ”Dr. Brown’s Cream Soda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s