Carters Root Beer

Standard

Carters Root BeerInuti en av de mest patriotiska burkarna någonsin döljer sig en Root Beer med anor från 1890

Hur smakar det?
Doftar verkligen superpotent av root beer, en riktigt god uppfriskande doft av sassafras, verkligen inbjudande. Smakar precis lika gott och uppfriskande som det doftar. Det finns egentligen inte så mycket mera att säga än att det smakar root berr, som root ber skall smaka enligt min mening. Det är sötningsmedel i (sackarin) men det ger ingen hemsk bismak som andra sötningsmedel ibland kan göra (jag tittar på dig sukralos). Eftersmaken bjuder på en underton av lakrits, vilket är en god och trevlig avrundning på drickan.

Vart hittar jag läskeblasken?
Importeras av Sanjogruppen och har skådats i en rad olika matbutiker / kiosker

Slutsats
Amerikanarna är ju onekligen stolta över sin root beer och det framgår verkligen att denna root beeren är stolt över sina förenta stater. Men flaggan gör sig rätt på burken då det är en helt okej dricka. Jag gillar speciellt undertonen av lakrits som blir mer och mer påtaglig för varje klunk man tar.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s