Blu Day

Standard

BluDayBlu Day, visst låter det himmelskt? En vacker molnfri dag med en iskall energidricka i handen. Nej dags att sluta vara filosofisk och smaka på denna underbara dag!

Hur smakar det?
Detta doftar mera som tuggummi än någon annan dricka jag till detta datum testat. Doften är väldigt ”Hubba Bubba”, efter ett par sniffar så tycker jag mig nog känna en blandning av smultron och äpple. Det är lite som att gå in i en godisbutik med hundratals lådor färskt godis, man går nästan in i sockerchock (fast på ett bra sätt) bara man känner doften. Smaken gör en inte heller besviken, det smakar precis som solmogna smultron, en perfekt balans mellan sötma och syrlighet med en eftersmak som ger mersmak. Det enda märkliga med drickan är att även om det är socker och inte något sötningsmedel så känns det lite på eftersmakens udd som att jag har druckit något med sukralos i sig.

Vart hittar jag läskeblasken?
En tämligen sällsynt energidricka som jag endast sett hos Webhallen

Slutsats
Förutom att drickan av någon outgrundlig anledning har en eftersmak av sukralos (stod inget om det på burken) så är detta en vansinnigt god energidricka. Det står ingenstans att det skall smaka av smultron och det kanske det inte skall göra egentligen. Men enligt undertecknads smaklökar så är detta så nära smultron i smaken att det knappast kan vara en slump. Galet gott!

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

En reaktion på ”Blu Day

  1. J

    Min favoritdricka, alla kategorier!

    Ifall någon i Stockholm är sugen på att prova har jag sett den på Nahrins Godis & Tobak i Flemingsbergs centrum, kiosken i korsningen Rålambsvägen/Gjörwellsgatan (på Kungsholmen) och eventuellt i en av tobaksaffärerna i Hagsätra centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s