The Real Shit

Standard

TheRealShitKanske det mest oaptitliga namnet i världshistorien på en dricka och den verkar försöka skrämma mig också av utseendet att döma…

Hur smakar det?
Doftar oroväckande av tvål, det känns som att drickan försöker dofta bubbelgum men det finns en frän lite stickande doft som gör att det istället doftar tvål med skogsbärsdoft (smak?). Smaken är tack gode gud inte av tvål, men riktigt vad det smakar vet jag faktiskt inte. Det är lite som ett klassiskt bubbelgum, men ändå inte, då det ena stunden smakar lite av banan och sen smakar oidentifierat rosa godis. Faktiskt ganska gott men samtidigt ganska irriterande att det inte går att placera smaken bättre. Eftersmaken har dock lite av det där tvålaktiga som fanns i doften, vilket gör att man måste ta en klunk till för att få lite mera av den goda (men oidentifierade) smaken på tungan.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes i Köpenhamn, i en butik vid namn Candy Mega Store

Slutsats
”Fuck the rest, drink the best” är deras slogan och det får väl onekligen det hela att låta som en dricka med attitydproblem. Men oavsett vad deras marknadsföring säger så går det inte att komma ifrån att det är en helt okej energidricka. Smaken är lite svår att placera, men det spelar inte så stor roll så länge som det smakar gott. Vänta lite, kanske var det tuttifrutti jag kände smaken av? Nej det var nog bubbelgum. Äh sak samma, gott var det i alla fall.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s