Läckö Apelsin

Standard

Läcko ApelsinEn apelsindricka av märket Läckö med en tämligen blygsam design

Hur smakar det?
Inte riktigt mycket att säga om denna drickan mer än att det smakar av apelsin, precis som det säger att det skall göra på burken. En vanlig doft at apelsin som inte är speciellt syntetisk och med en smak med samma egenskaper (eller brist på). En lite syrlig eftersmak och man blir inte överdrivet sockrig i munnen som man ibland kan bli av apelsinsmakande läskeblaskar. Dugligt

Vart hittar jag läskeblasken?
Bör finnas i de vanligaste matvarubutikerna

Slutsats
Det känns lite tråkigt när det inte finns mera att skriva om en dricka än just ”Det smakar som det skall” men så är det med denna drickan. Man kan väl se det lite som ett ”misslyckande” då den inte kommer lämna något vidare fotavtryck i minnesbanken mer än att ”det gick att dricka”. Allt som allt en apelsindricka som ger dig just det du vill ha när du vill ha det, helt utan pompa och ståt, men samtidigt helt utan oönskade bismaker.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s