Mixxed Up

Standard

Mixxed UpLidl har även de en energidryck som de gärna säljer, detta verkar vara ”standardsmaken”

Hur smakar det?
Väldigt syrlig i doften, det sticker nästan lite i näsan, som drickan Battery brukar ha en tendens att göra. Jag tar mig första klunken och blir genast förvånad över hur lite den faktiskt smakar, det finns nästintill ingen smak alls. Ingen sötma, ingen syrlighet, inget fruktigt, nada. Men det som finns är en hejdundrandes syrlig eftersmak som kommer likt ett godståg (och din tunga ligger fastspänd på rälsen). Fast det är en syrlighet jag faktiskt uppskattar, den ”klassiska” syrligheten från energidrickor såsom Battery, bara uppskruvad tio gånger eller så. Inget för ”veklingar” med andra ord.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns på Lidl

Slutsats
Lågpris är lågpris, fast jag vet inte om det faktiskt är så galet billigt. Man kan lika gärna gå och köpa sig en euroshopper eller liknande. Men helt klart duglig om än inte speciellt njutbar då den i det stora hela faktiskt saknar någon som helst smak, mer än syrligheten på slutet då. Den fyller sitt syfte och inte mycket mer än så.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s