Cult – fruity

Standard

CultFruityMed en lockande guldfärgad burk vill Cult läska oss med lite exotiska frukter

Hur smakar det?
Det man helt klart känner mest av på drickan är smaken av apelsin och de två andra frukterna lämnas inte direkt mycket utrymme. Mangon känner jag faktiskt ingen smak av över huvud taget men passionsfrukten dyker upp lite smått emot slutet. Men det gör inte så mycket för detta är en riktigt smakfull och lättdrucken läskeblask. Smaken av apelsin/passionsfrukt är söt och känns inte syntetisk. Eftersmaken är lite lätt syrlig vilket ger en uppfriskande känsla och mersmak.

Vart hittar jag läskeblasken?
Just detta exemplar inhandlades i Danmark, där Cult är en ganska vanlig energidricka.

Slutsats
Detta var lite av en nyversion av recensionen. Originalet skrevs baserat på ett exemplar av drickan som inhandlades 2007, även denna inköpt i Danmark, men sedan dess har jag inte sett den. Nu när jag hade några agenter i Danmark på semester så inhandlades ett exemplar av drickan igen, nu i större burk och återigen med texten New! på sig. Denna har alltså funnits förut, men av någon anledning försvunnit. Så den är väl ”ny” men smaken är till synes den samma. Lika god och lättdrucken nu som då. Bonus: Så här såg den gamla burken ut.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s