Energy Drink Currywurst Style

Standard

CurryWurstEnergyDrinkEn energidricka med smak av, vänta lite nu, Currywurst?!

Hur smakar det?
Det är med skräckblandad förtjusning som jag öppnar burken och stoppar ner näsan för en liten sniff på innehållet. Doften påminner om Gulaschsoppa som man kan köpa i butik blandat med curry och bubbelgum, ja visst låter det märkligt? Jag tar mig min första klunk och kan konstatera att det är faktiskt inte riktigt så illa som jag trott. En tydlig smak av curry sprider sig i munnen, det är som att jag precis druckit en iskall, kolsyrad currysås. Bubbelgummet infinner sig också och ger lite sötma till drickan. Men huvudstjärnan i denna drickan är utan tvekan själva curryn, man känner hur det går upp lite i näsan och hur det bränner lite i halsen. Eftersmaken är även den av curry och ligger kvar ett tag på tungan och i näsan. Mycket märkligt detta.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns nere i Tyskland, Currywurstens hemland.

Slutsats
Ända sedan jag såg en bild på denna drickan så har jag varit som besatt av att få tag i den. En dricka med smak av curry kryddad korv?! Det måste bara testas! Och nu med facit i hand kan jag säga att det finns egentligen ingen negativt med den mer än att det är en väldigt opassande smak på en läskeblask. Smaken är välgjord, det är inget konstgjort med den över huvudtaget, känns som en kolsyrad, lite halvblaskig, currysås. Den har både sötma och en viss syrlighet till sig, kort sagt hela paketet. Om man är älskare av currywurst och inte kan få nog så är detta en given dricka. Men för oss andra som inte riktigt har den rätta kulturen i ryggen så är det inte mer än en kul grej. Om jag hade hittat den igenom om ett halvår hade jag köpt mig en till burk, bara för att få uppleva absurditeten som är denna drickan.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

2 reaktioner på ”Energy Drink Currywurst Style

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s