Frutop – Orangeade

Standard

FrutopOrangeadeGrekiska Frutop vill läska oss med en helt vanlig apelsindricka, eller är den kanske exceptionell?

Hur smakar det?
Det börjar inte bra, detta doftar riktigt tråkigt, som att jag precis skall dricka den blaskigaste apelsinläsken någonsin. Ett annat dåligt tecken är att mustaschen klibbar fast på toppen av flaskan, inkommande diabetes? Ni vet de där maskinerna som fanns (eller kanske finns?) på restauranger som hade en behållare för röd saft och en för gul? En sådan här. Detta smakar precis som ”apelsindrickan” från en sådan maskin. Kort sagt en sorglig ursäkt till en apelsindricka. Det smakar som att någon blandat ut en tetra med Bob Apelsindricka med fyra gånger så mycket vatten som man skall och sen hällt i ett par deciliter med strösocker. Nej tre klunkar räcker nog för att sätta betyg, resten åker ut i vasken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes i Grekland och finns nog i hela landet

Slutsats
Från den första sniffen på drickan hade jag mina aningar att detta skulle bli en hemsk upplevelse, men jag har haft fel förr. Men ack så rätt jag hade denna gången. En fullständigt katastrofal apelsindricka som knappt förtjänar att få klassas som en läskeblask med apelsinsmak. Nej det finns verkligen inget positivt att säga om denna drickan. Undvik.

Slutbetyg
laskeblaskburk_nej

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s