Espa – Orange

Standard

EspaOrangeEn apelsindricka från Grekland som inte ser mycket ut för världen. Men ett blygsamt yttre döljer ofta en välsmakande present på insidan

Hur smakar det?
Det doftar lovande i alla fall. Trevlig doft av apelsin som varken känns kemisk eller översötad. Första klunken är trevlig, det smakar som sagt av en ganska snäll apelsin som inte bombarderar din mun med sötma och som känns frisk. Sen smäller det dock till. En beskhet sprider sig i munnen, som om jag druckit något med mitt kryptonit kinin i sig. Det som alldeles nyss var en trevlig upplevelse har förvandlats till lite av en mardröm. Smaken kan närmast beskrivas som om jag varit såpass sugen på en apelsin att jag inte orkat ta av skalet och bara tog ett bett som om det vore ett äpple. Det är sött och beskt, en kombination som inte går hem hos undertecknad.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes i Grekland, bör finnas i större delen av landet

Slutsats
Det som började så bra, sen blev det snudd på katastrof istället. Detta är lite som att dricka läsk från Italien, där de fullkomligen älskar saker som har en besk bismak. Resultatet blir att jag pinar mig igenom flaska (som tack och lov inte var så stor) och sen stoppar huvudet under kranen för att skölja munnen. Det gick att dricka, jag har smakat värre saker förr, men det var inte speciellt gott och inget jag skulle vilja dricka igen.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s